Trainen bij survivalgroep Wesepe!

Iedere zondagochtend wordt er getraind van 10.15 uur tot 11.45 uur (gaat altijd door!) Er wordt ook getraind op 2e kerstdag, 2e de paasdag en 2e pinksterdag ipv de dag ervoor.

Trainingen:
De trainingen bestaan uit een intensieve warming-up met aansluitend de hindernistraining. De groep wordt vaak opgesplitst in tweeën. Een wedstrijdgroep en een recreatieve groep.
Vaak proberen we een zekere afwisseling in te bouwen in de volgorde en soort trainingen. Zeker in het hoogseizoen wordt er naar de wedstrijden toegewerkt!

Kleding tijdens de training:
Hardloopschoenen, legging en afhankelijk van het weer een thermoshirt en een T-shirt. Bij koud weer een trainingsjack of fleecetrui, een muts en afgeknipte sokken om je handen en eventueel een thermolegging onder je normale legging. Neem altijd warme droge kleren en een warme jas mee en bij regen een vuilniszak om je spullen in droog te houden. Vergeet ook zeker niet om een flesje water mee te nemen voor tijdens de training.

Wedstrijden:
Er is een wedstrijdcircuit en er is een mogelijkheid om recreatief deel te nemen aan wedstrijden. Het is verstandig aan de trainer te vragen of je al kunt deelnemen aan het wedstrijdcircuit. Er zijn 4 verschillende wedstrijdcircuits:
JSC voor de jeugd van 10 tot en met 17 jaar
BSC, RUC en TRC vanaf 18 jaar ( oplopend in lengte en aantal hindernissen)
Sinds een aantal jaren houden wij ons ook bezig met Adventure racing.
Om aan het wedstrijdcircuit deel te kunnen nemen moet je een licentie aanvragen voor 1 augustus. En denk eraan je op tijd voor wedstrijden in te schrijven.

Lijkt het je wat dan mag je een maand gratis meetrainen, alvorens je besluit om lid te worden.
Alle trainingen vinden plaats onder deskundige leiding. De contributie bedraagt:

  • € 50,= per jaar voor de jeugd t/m 12 jaar
  • € 60,= per jaar voor de jeugd t/m 17 jaar
  • € 90,= per jaar voor de volwassenen

Verzekering:
Alle trainingen die plaats vinden in het Survivalbos in Averlo worden gegeven onder auspiciën van de Survivalbond Nederland. Kijk voor informatie op www.survivalbond.nl.
De hindernissen en trainingsfaciliteiten zijn gekeurd door de SBN.
Je bent verplicht lid te worden van de SBN en bent dan automatisch verzekerd bij ongevallen tijdens de trainingen en wedstrijden.
Iedereen is verplicht tijdens de trainingen de aanwijzingen van de trainers op te volgen ivm de veiligheid van de deelnemer zelf. Alle activiteiten en trainingen, waaraan je deelneemt, zijn voor eigen risico!

Iedere zondagochtend
van 10:15 tot 11:45 uur

Website door Dinkelworks - © 2018 Survival Wesepe