Kom trainen bij survivalgroep Wesepe!

Iedere zondagochtend is er een recreatieve training van 10.15 tot 11.45 (gaat altijd door!). Daarnaast is er op de woensdagavond een wedstrijd training van 18:00 tot 19:30. Er wordt ook getraind op 2e kerstdag, 2e de paasdag en 2e pinksterdag ipv de dag ervoor.

Neem voor de locatie van het survivalbos en voor het aanmelden van een proeftraining contact op via het contactformulier.

Trainingen:

De trainingen bestaan uit een intensieve warming-up met aansluitend de hindernistraining. Vaak proberen we een zekere afwisseling in te bouwen in de volgorde en soort trainingen.

Kleding tijdens de training:

Bij goed en mooi weer zijn hardloopschoenen, een legging en een t-shirt voldoende om in te trainen. Bij koud weer raden wij een thermo-shirt en/of -legging onder de kleding, een muts en afgeknipte sokken (om je handen warm te houden) aan. Neem altijd warme droge kleren en een warme jas mee en bij regen een vuilniszak om je spullen in droog te houden. Vergeet ook zeker niet om een flesje of bidon met water mee te nemen voor tijdens de training.

Lijkt het je wat dan mag je een maand gratis meetrainen, alvorens je besluit om lid te worden.
Alle trainingen vinden plaats onder deskundige leiding. De contributie bedraagt:

  • € 60,= per jaar voor de jeugd t/m 12 jaar
  • € 70,= per jaar voor de jeugd t/m 17 jaar
  • € 100,= per jaar voor de volwassenen

Verzekering:

Alle trainingen die plaats vinden in ons Survivalbos in Averlo worden gegeven onder auspiciën van de Survivalbond Nederland. Kijk voor informatie op www.survivalrunbond.nl. De hindernissen en trainingsfaciliteiten zijn gekeurd door de SBN. Je bent verplicht lid te worden van de SBN en bent dan automatisch verzekerd bij ongevallen tijdens de trainingen en wedstrijden. Iedereen is verplicht tijdens de trainingen de aanwijzingen van de trainers op te volgen i.v.m. de veiligheid van de deelnemer zelf. Alle activiteiten en trainingen, waaraan je deelneemt, zijn voor eigen risico!

Wedstrijden:

Er is een wedstrijdcircuit en er is een mogelijkheid om recreatief deel te nemen aan wedstrijden. Het is verstandig aan de trainer te vragen of je al kunt deelnemen aan het wedstrijdcircuit. Er zijn 4 verschillende wedstrijdcircuits: de JSR voor de jeugd tussen de 10 en 17 jaar; en de KSR, MSR en LSR vanaf 18 jaar (oplopend in lengte en aantal hindernissen).
Om als volwassene aan het wedstrijdcircuit deel te kunnen nemen, moet je een minimaal aantal kwalificatiepunten verzameld hebben. Dat doe je door enkele survivalruns succesvol af te ronden (met behoud van je bandje).

Gedragscode en huishoudelijk reglement:

Als survivalgroep onderschrijven we de gedragscode sport zoals deze door het NOC-NSF is opgesteld. Hiermee willen we bijdragen aan een gezonde sportomgeving en sportsfeer, een respectvolle onderlinge omgang met elkaar en het voorkomen van ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat iedereen vrijuit en ongestoord kan sporten. Sportbeoefening en sportbeleving behoren prettig te zijn.
Daarnaast hebben we een huishoudelijk reglement. Klik hier om deze te bekijken.

Vertrouwenscontactpersoon:

Ook heeft elk lid te allen tijde gelegenheid om een vertrouwenscontactpersoon (https://uthuus.nl/sport/veilig-sportklimaat/vertrouwenspunt-sport.html) te benaderen. De vertrouwenscontactpersoon stimuleert het creëren van een veilige sportomgeving. Binnen de gemeente Olst-Wijhe zijn er een aantal vertrouwens(contact)personen bij wie je terecht kunt. Hen kun je dus benaderen als je zelf (of iemand die je kent) te maken hebt met bijvoorbeeld pesten, bedreiging, discriminatie, seksuele intimidatie, of wat voor jou valt onder ongewenst/ongepast gedrag.

Iedere zondagochtend
van 10:15 tot 11:45 uur

Website door Dinkelworks - © 2021 Survival Wesepe